Su di noi

Ideja o osnivanju vlastite agencije nekretnina rezultat je potreba naših klijenata. U agenciji rade visokoobrazovani, motivirani i iskusni ljudi iz struke (agenti za nekretnine) koji će vam učinkovito, diskretno i profesionalno pomoći u prodaji, kupnji, najmu te zamjeni vaše nekretnine.

Agencija je 19. veljače 2018. osnovana pod brojem rješenja: KLASA: UP/l-330-01/18-01/19; URBR: 526-05-01-01-01/3-18-3 te je upisana u registar posrednika u HGK-u.

Djelovanje Prima Grupe (Prima Bon d.o.o., Prima Solvent d.o.o., Prima Collect d.o.o., Prima Kompenzacije d.o.o.) započelo je odlukom da dugogodišnje iskustvo i znanje u području naplate potraživanja, procjene pravnih subjekata, financija i upravljanja na domaćem i međunarodnom tržištu pretvorimo 2007. godine u trgovačko društvo koje je vrlo brzo postalo lider izvrsnosti u području naplate potraživanja.

Godinu dana nakon toga osnovali smo Hrvatsku udrugu agencija za naplatu potraživanja HUAN u sklopu koje smo službeno prihvatili i usvojili pozitivnu regulativu i etiku europske udruge FENCA čime smo usluge naplate podigli na najvišu profesionalnu razinu. Sredinom 2014. osnovana je i HUBA (Hrvatska udruga bonitetnih agencija) u cilju promicanja hrvatske i europske legislative u korist industrije koja se bavi procjenom boniteta, kao i promicanja svijesti o potrebi upotrebe poslovnih informacija u svakodnevnom poslovanju. Implementacijom normi ISO 9001:2008 i ISO 27001:2013 osigurali smo kontinuiranu kvalitetu proizvoda i usluga na visokoj razini te smo optimizirali učinkovitost svojih poslovnih procesa. Uslugama društava Prima Bon, Prima Solvent,Prima Collect i Prima Kompenzacije pružaju se sveobuhvatna rješenja koja klijentima pomažu u procjeni potencijalnih poslovnih odnosa, u kategorizaciji trgovačkih partnera i u upravljanju vlastitim potraživanjima.

Naša je misija zaštita poslovnih aktivnosti klijenata, pružanje kvalitetnih i optimalnih rješenja povezanih s upravljanjem potraživanjima i procjenom rizika te stvaranje pouzdanog partnera i društveno odgovorne kompanije. Klijentima pristupamo individualno i obavljamo niz aktivnosti kako bismo rješenja u potpunosti prilagodili svakom klijentu i njegovim specifičnim potrebama.

Obratite nam se s povjerenjem i postanite dio grupe zadovoljnih klijenata.

Condizioni di vendita
Questo sito Web sta lasciando "cookie" sul tuo computer ai fini della navigazione dei contenuti e della raccolta di statistiche di utilizzo anonime. Usando questo sito web confermi di essere d'accordo con questo.