About Us

Ideja o osnivanju vlastite agencije nekretnina rezultat je potreba naših klijenata. U agenciji rade visokoobrazovani, motivirani i iskusni ljudi iz struke (agenti za nekretnine) koji će vam učinkovito, diskretno i profesionalno pomoći u prodaji, kupnji, najmu te zamjeni vaše nekretnine.

Agencija je 19. veljače 2018. osnovana pod brojem rješenja: KLASA: UP/l-330-01/18-01/19; URBR: 526-05-01-01-01/3-18-3 te je upisana u registar posrednika u HGK-u.

Djelovanje Prima Grupe (Prima Bon d.o.o., Prima Solvent d.o.o., Prima Collect d.o.o., Prima Kompenzacije d.o.o.) započelo je odlukom da dugogodišnje iskustvo i znanje u području naplate potraživanja, procjene pravnih subjekata, financija i upravljanja na domaćem i međunarodnom tržištu pretvorimo 2007. godine u trgovačko društvo koje je vrlo brzo postalo lider izvrsnosti u području naplate potraživanja.

Godinu dana nakon toga osnovali smo Hrvatsku udrugu agencija za naplatu potraživanja HUAN u sklopu koje smo službeno prihvatili i usvojili pozitivnu regulativu i etiku europske udruge FENCA čime smo usluge naplate podigli na najvišu profesionalnu razinu. Sredinom 2014. osnovana je i HUBA (Hrvatska udruga bonitetnih agencija) u cilju promicanja hrvatske i europske legislative u korist industrije koja se bavi procjenom boniteta, kao i promicanja svijesti o potrebi upotrebe poslovnih informacija u svakodnevnom poslovanju. Implementacijom normi ISO 9001:2008 i ISO 27001:2013 osigurali smo kontinuiranu kvalitetu proizvoda i usluga na visokoj razini te smo optimizirali učinkovitost svojih poslovnih procesa. Uslugama društava Prima Bon, Prima Solvent,Prima Collect i Prima Kompenzacije pružaju se sveobuhvatna rješenja koja klijentima pomažu u procjeni potencijalnih poslovnih odnosa, u kategorizaciji trgovačkih partnera i u upravljanju vlastitim potraživanjima.

Naša je misija zaštita poslovnih aktivnosti klijenata, pružanje kvalitetnih i optimalnih rješenja povezanih s upravljanjem potraživanjima i procjenom rizika te stvaranje pouzdanog partnera i društveno odgovorne kompanije. Klijentima pristupamo individualno i obavljamo niz aktivnosti kako bismo rješenja u potpunosti prilagodili svakom klijentu i njegovim specifičnim potrebama.

Obratite nam se s povjerenjem i postanite dio grupe zadovoljnih klijenata.

Terms of Service
This website is leaving "cookies" on your computer for the purpose of content navigation and anonymized usage statistics collection. By using this website you confirm that you agree with this.